Ingyenes Játékok

Bratz: Safari Öltöztetős

Játék Bratz

Bratz: Safari Öltöztetős

Bratz: Safari Öltöztetős Értékelés: 6/10

Játék Bratz: Safari Öltöztetős

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, akkor a ruha fel a barátom, mert hagy egy szafari utazást. Ehhez válassza ruhákat a bal egérgombot, és vigye magával az egér mozgását, a sziluett a csuklóját. Tedd a ruhákat az alakja a lányt, hogy ruhát neki. A cél az, hogy modell ruhákat, amelyek alkalmasak arra, hogy menjen a Safari. A szafari a képek az állatok, tájak, séta természet, fel van szerelve a terepjáró és hasonló szabadtéri tevékenységekhez. Meg kell, hogy a modell jól öltözött, és egy modern ruha.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8061 alkalommal online. Osztályozás 2788 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 64 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8061 szer
Bratz: Safari Öltöztetős

Ahhoz, hogy egy szafari ruha meg kell kezdeni a kalap vagy sapka, akkor ki kell választani a kalapot, hogy megvédje a nap, mivel Afrikában a nap nagyon veszélyes. Válasszon a széles karimájú kalapot. Hölgyek a szúnyogok nem éri a bőrt, mindig viseljen hosszú ujjú egy szafari. Jacket, hogy a hideg éjszakán. A nadrág lehet hosszú vagy rövid. Hosszú nadrág sok zsebbel nagyon hasznos, hogy megy a természet, amellyel meg lehet tárolni a dolgokat találkozik. Csizma megvédeni a lába való érintkezés veszélyes növények.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Bratz: Safari Öltöztetős a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Bratz flash játék neve Bratz: Safari Öltöztetős. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Bratz: Safari Öltöztetős, és összefüggésben áll a Bratz. Az új játék Bratz: Safari Öltöztetős az egyik legjobb játék az Bratz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Bratz: Safari Öltöztetős, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Bratz: Safari Öltöztetős
VISSZA

Bratz legtöbbet játszott játékok

Megcsókolta a Hálószobában JÁTÉKRA ►

Megcsókolta a Hálószobában

6
6 a 10 - 13134 szavazat
Játszott
158192
szer

Ebben a játékban a Bratz baba meghívta a barátja, és ő fogja kivenni a lány hálószobájába. Próbáld ki, hogy a legjobb barátod nem látja, mert jött haza. Mert gombra kattintva egy tagját a házaspár a Bratz baba és a barátja, a csók.

Bratz átalakítása JÁTÉKRA ►

Bratz átalakítása

4
4 a 10 - 3548 szavazat
Játszott
45554
szer

Válassza ki a Bratz kívánt stílust adni. Először is, van, hogy a sampont, mossa és szárítsa meg a haját. Kattintson a lapok, hogy a Bratz szuper látványos stílusban. Válassza ki a frizura, szín és csíkok. Az Ön smink és köröm? majd adjunk hozzá néhány tartozék, hogy a test az utolsó simításokat. Ha tetszik, és úgy gondolja, tökéletes, kattintson a Befejezés gombra, hogy a teremtés! Ha meg szeretné változtatni valamit, kattintson a Reset. Tudod, hogy a más ...

Stylist modellek JÁTÉKRA ►

Stylist modellek

5
5 a 10 - 4006 szavazat
Játszott
39552
szer

Te vagy a tervező, a Bratz babák. Search, keverjük össze, és egyezik a legújabb népszerű divat és stílus számukra. Készítse el saját Bratz magazin! Válassza ki a Bratz baba játszani, és válassza a neki nadrágok, pulóverek, a legújabb divat. Miután befejeztük öltözködés a kedvenc ruháit, generálja a fedelet saját magazin, kattints a \\\"GO\\\" és nézze meg az eredményt. Persze töltesz létre nagy divat.