Ingyenes Játékok

Bratz hagyományos viseletek

Játék Bratz

Bratz hagyományos viseletek

Bratz hagyományos viseletek Értékelés: 5/10

Játék Bratz hagyományos viseletek

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Bár a Bratz babák mindig öltözött modern ruhákat, ebben a játékban is ezt a ruhát Bratz különböző felszerelések az ősi időkben. Ők meg a különböző módon múltban ruhák. Néhány ezek közül a hagyományos ruhák ihlette a divat, a viktoriánus korban. A világ az anime és a manga hívják lolita öltöztetett babák ebben a stílusban. A ruha ezt a babát, húzza az összes elemet a baba testet. Vannak táskák, cipők, kalapok és parókák, hogy lehet kombinálni, ahogy tetszik. Utazzon vissza az időben, ezekkel a vicces ruhákat ókorban.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 10779 alkalommal online. Osztályozás 2045 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 236 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 10779 szer
Bratz hagyományos viseletek

A készletek látjuk ebben a játékban ihlette jelmezek viselt a múltban, mint a viktoriánus korszak. A Bratz jellemzi ruha a legújabb divat, de ebben az esetben azt látjuk, korhű ruhát. Ezek a ruhák és ruhák nagy varázsa, és a baba öltözött nagy eleganciával. A ruhák hosszú repülőút és számos díszek és a részleteket, sőt, hogy kissé túlterhelt, ami jellemző a régi divat.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Bratz hagyományos viseletek a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Bratz flash játék neve Bratz hagyományos viseletek. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Bratz hagyományos viseletek, és összefüggésben áll a Bratz. Az új játék Bratz hagyományos viseletek az egyik legjobb játék az Bratz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Bratz hagyományos viseletek, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Bratz hagyományos viseletek
VISSZA

Bratz legtöbbet játszott játékok

Megcsókolta a Hálószobában JÁTÉKRA ►

Megcsókolta a Hálószobában

6
6 a 10 - 13134 szavazat
Játszott
158197
szer

Ebben a játékban a Bratz baba meghívta a barátja, és ő fogja kivenni a lány hálószobájába. Próbáld ki, hogy a legjobb barátod nem látja, mert jött haza. Mert gombra kattintva egy tagját a házaspár a Bratz baba és a barátja, a csók.

Bratz átalakítása JÁTÉKRA ►

Bratz átalakítása

4
4 a 10 - 3548 szavazat
Játszott
45558
szer

Válassza ki a Bratz kívánt stílust adni. Először is, van, hogy a sampont, mossa és szárítsa meg a haját. Kattintson a lapok, hogy a Bratz szuper látványos stílusban. Válassza ki a frizura, szín és csíkok. Az Ön smink és köröm? majd adjunk hozzá néhány tartozék, hogy a test az utolsó simításokat. Ha tetszik, és úgy gondolja, tökéletes, kattintson a Befejezés gombra, hogy a teremtés! Ha meg szeretné változtatni valamit, kattintson a Reset. Tudod, hogy a más ...

Stylist modellek JÁTÉKRA ►

Stylist modellek

5
5 a 10 - 4006 szavazat
Játszott
39553
szer

Te vagy a tervező, a Bratz babák. Search, keverjük össze, és egyezik a legújabb népszerű divat és stílus számukra. Készítse el saját Bratz magazin! Válassza ki a Bratz baba játszani, és válassza a neki nadrágok, pulóverek, a legújabb divat. Miután befejeztük öltözködés a kedvenc ruháit, generálja a fedelet saját magazin, kattints a \\\"GO\\\" és nézze meg az eredményt. Persze töltesz létre nagy divat.