Ingyenes Játékok

Séta az esőben

Játék Bratz

Séta az esőben

Séta az esőben Értékelés: 4/10

Játék Séta az esőben

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Egy eredeti divat játék, amelyben meg kell öltöztetése ez a lány, hogy megy egy séta a parkban, az esőben. Esőcseppek eső nehéz, de meg kell jól öltözött. Ki kell választani a tökéletes ruhát egy séta a szabadban egy esős napon. Ki kell választani egy esernyőt neki, és jó csizma, hogy tartsa szárazon. Akkor ingek, nadrágok, pulóverek és minden elemek divatosan öltözött. Ahhoz, hogy a ruhákat, drag and drop rajta. Ne felejtsd el az esernyőt és esőkabátot, hogy száraz.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8489 alkalommal online. Osztályozás 2607 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 96 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8489 szer
Séta az esőben

Ez ömlött. Ezek a lány kell, hogy segítsen neki kiválasztásában a tökéletes ruhát egy nap, mint ez. Választani őt esőkabátot, esernyőt és csizmák az egérrel. Egy esős napon lehet egy jó nap menni egy séta a parkban. A természet is sok szépség egy nap a felhők és a víz alá az égből. Az oldalak a nyugodt és a természet a munka. Van egy modell sétálni az utcán a vihar, így ki kell választani a megfelelő ruhát neki, hogy járni anélkül, hogy nedves. Legyen színes napernyő és a ruhákat amire szüksége van. Speciális víz cipő. Nadrágok, ingek, és más dolog, hogy a téli ruhatárát.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Séta az esőben a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Bratz flash játék neve Séta az esőben. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Séta az esőben, és összefüggésben áll a Bratz. Az új játék Séta az esőben az egyik legjobb játék az Bratz megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Séta az esőben, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Séta az esőben
VISSZA

Bratz legtöbbet játszott játékok

Megcsókolta a Hálószobában JÁTÉKRA ►

Megcsókolta a Hálószobában

6
6 a 10 - 13134 szavazat
Játszott
158197
szer

Ebben a játékban a Bratz baba meghívta a barátja, és ő fogja kivenni a lány hálószobájába. Próbáld ki, hogy a legjobb barátod nem látja, mert jött haza. Mert gombra kattintva egy tagját a házaspár a Bratz baba és a barátja, a csók.

Bratz átalakítása JÁTÉKRA ►

Bratz átalakítása

4
4 a 10 - 3548 szavazat
Játszott
45558
szer

Válassza ki a Bratz kívánt stílust adni. Először is, van, hogy a sampont, mossa és szárítsa meg a haját. Kattintson a lapok, hogy a Bratz szuper látványos stílusban. Válassza ki a frizura, szín és csíkok. Az Ön smink és köröm? majd adjunk hozzá néhány tartozék, hogy a test az utolsó simításokat. Ha tetszik, és úgy gondolja, tökéletes, kattintson a Befejezés gombra, hogy a teremtés! Ha meg szeretné változtatni valamit, kattintson a Reset. Tudod, hogy a más ...

Stylist modellek JÁTÉKRA ►

Stylist modellek

5
5 a 10 - 4006 szavazat
Játszott
39554
szer

Te vagy a tervező, a Bratz babák. Search, keverjük össze, és egyezik a legújabb népszerű divat és stílus számukra. Készítse el saját Bratz magazin! Válassza ki a Bratz baba játszani, és válassza a neki nadrágok, pulóverek, a legújabb divat. Miután befejeztük öltözködés a kedvenc ruháit, generálja a fedelet saját magazin, kattints a \\\"GO\\\" és nézze meg az eredményt. Persze töltesz létre nagy divat.