Ingyenes Játékok

Bejeweled

Lejátszás Bejeweled játék

Bejeweled játékok

Bejeweled játékokat, így a szórakozás minden nap honlapunkon, vagy letöltés telepítése nélkül semmit. Az online szórakoztató és szabadidős területet.

Bejeweled ingyenes játékok

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasolt Bejeweled játék

Állatövi Bejeweled

Játék Állatövi bejeweled JÁTÉKRA ►

Ez a játék egy modern változata a Bejeweled, de az elemek a szimbóluma minden horoszkóp. Önnek cserélni egy elemet egy másik elem és a szomszédos elemeket törli, ha nem kapcsolódik a három vagy több elemét, az azonos Csillagjegy. Van 12 szinten, mert az állatöv tizenkét jelek.

Bejeweled ingyenes játékok ingyen játszani a magyar és az bejeweled ingyenes flash játékokat játszani a legújabb játékokkal minden nap

Bejeweled online játékok

Új Bejeweled

Bejeweled

Játssz ingyen Online Játékok magyar. Diamond Mine. Játszanak Bejeweled online. Creating a három-az-a-vonal vonal azonos darab. Sorok azonos drágakövek egy csere. Játékok, Bejeweled align azonos vagy hasonló számokat sorban. Ékszer vonalak és számok egyenlő, és így kiegyenlítik egymást, és a képernyőn. Játék Bejeweled interneten. Intelligencia és a sebesség, hogy a vonalak a három elem hasonló, akkor ezek az elemek eltűnnek, és mozgassa a képernyőn. Ha több elem hasonló a csoportban, adnak több pontot, és kap extra díjakat. Lehet igazítani a dolgok egészen más, és a téma, mint például a gyümölcsök, ékszerek, cukorka, játékok, tárgyak, sport, formák és így tovább. Van, hogy nagyon gyorsan, hogy megoldja ezeket a sorokat hamarosan. Ingyenes változata a játékok, mint a Bejeweled.

Bejeweled Ingyenes Játékok , amelyek igazán vicces, hogy játssz ingyen Bejeweled flash játékok. Ez a kategória kapcsolódik játékok, mint a bejeweled, hogy a csoport az azonos vagy hasonló tárgyakat, hogy azok eltűnnek, és pontokat ad nekünk. ingyenes verzióját a programok, hogy a díj más oldalakon, itt vannak ingyenes. mozgassa a számok az ujjával vagy az egér, hogy hozzon létre egy beállítás az azonos alakú és így ezek eltűnnek. kap pontot csinál hasonló dolgokat csoportokban. van, hogy okos és gyorsan mozoghat a szintet, amelyen a számok nehezebb csoportba, mert több különböző típusú, és kevesebb időt kell játszani minden szinten. indítsa el gyorsan, hogy annyi szintet a lehető legrövidebb időn belül lehetséges.. Itt Bejeweled ingyenes játékokat játszanak a magyar anélkül, hogy telepíteni vagy letölteni semmit a számítógépen, a tartalom 100%-ig megbízható. Új Bejeweled játékok, minden nap frissül, és a legjobb játékok gyerekeknek. Bejeweled napi ingyenes játékok és videojátékok, amelyek segítségével a számítógép és megoszthatja azokat barátaival és kapcsolatok a ismeretségi hálózat Facebook, Twitter vagy Google Plus.