Ingyenes Játékok

Bejeweled

Lejátszás Bejeweled játék

Bejeweled játékok

Bejeweled játékokat, így a szórakozás minden nap honlapunkon, vagy letöltés telepítése nélkül semmit. Az online szórakoztató és szabadidős területet.

Bejeweled ingyenes játékok

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Javasolt Bejeweled játék

3 sorban Halloween

Játék 3 sorban halloween JÁTÉKRA ►

Ebben a szórakoztató és addiktív játék Objektumok igazítása, meg kell játszani ezt a játékot Online Bejeweled típusú különböző elemei Halloween (szellemek, sütőtök, boszorkányok, fekete macskák és más ijesztő tárgyak). Ehhez kattintson az egérrel egy elemre, majd kattintson egy másik elem, amely mellett a ti ... Olvass tovább

Bejeweled ingyenes játékok ingyen játszani a magyar és az bejeweled ingyenes flash játékokat játszani a legújabb játékokkal minden nap

Bejeweled online játékok

Új Bejeweled

Bejeweled

Játssz ingyen Online Játékok magyar. Diamond Mine. Játszanak Bejeweled online. Creating a három-az-a-vonal vonal azonos darab. Sorok azonos drágakövek egy csere. Játékok, Bejeweled align azonos vagy hasonló számokat sorban. Ékszer vonalak és számok egyenlő, és így kiegyenlítik egymást, és a képernyőn. Játék Bejeweled interneten. Intelligencia és a sebesség, hogy a vonalak a három elem hasonló, akkor ezek az elemek eltűnnek, és mozgassa a képernyőn. Ha több elem hasonló a csoportban, adnak több pontot, és kap extra díjakat. Lehet igazítani a dolgok egészen más, és a téma, mint például a gyümölcsök, ékszerek, cukorka, játékok, tárgyak, sport, formák és így tovább. Van, hogy nagyon gyorsan, hogy megoldja ezeket a sorokat hamarosan. Ingyenes változata a játékok, mint a Bejeweled.

Bejeweled Ingyenes Játékok , amelyek igazán vicces, hogy játssz ingyen Bejeweled flash játékok. Ez a kategória kapcsolódik játékok, mint a bejeweled, hogy a csoport az azonos vagy hasonló tárgyakat, hogy azok eltűnnek, és pontokat ad nekünk. ingyenes verzióját a programok, hogy a díj más oldalakon, itt vannak ingyenes. mozgassa a számok az ujjával vagy az egér, hogy hozzon létre egy beállítás az azonos alakú és így ezek eltűnnek. kap pontot csinál hasonló dolgokat csoportokban. van, hogy okos és gyorsan mozoghat a szintet, amelyen a számok nehezebb csoportba, mert több különböző típusú, és kevesebb időt kell játszani minden szinten. indítsa el gyorsan, hogy annyi szintet a lehető legrövidebb időn belül lehetséges.. Itt Bejeweled ingyenes játékokat játszanak a magyar anélkül, hogy telepíteni vagy letölteni semmit a számítógépen, a tartalom 100%-ig megbízható. Új Bejeweled játékok, minden nap frissül, és a legjobb játékok gyerekeknek. Bejeweled napi ingyenes játékok és videojátékok, amelyek segítségével a számítógép és megoszthatja azokat barátaival és kapcsolatok a ismeretségi hálózat Facebook, Twitter vagy Google Plus.