Ingyenes Játékok

A tisztítás nap Barbie ház

Játék Barbie

A tisztítás nap Barbie ház

A tisztítás nap Barbie ház Értékelés: 4/10

Játék A tisztítás nap Barbie ház

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 135889 alkalommal online. Osztályozás 74 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 19126 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 135889 szer
A tisztítás nap Barbie ház

Barbie, Mattel játékok, háziasszonyok,

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott A tisztítás nap Barbie ház a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve A tisztítás nap Barbie ház. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve A tisztítás nap Barbie ház, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék A tisztítás nap Barbie ház az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett A tisztítás nap Barbie ház, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

A tisztítás nap Barbie ház
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253296
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136579
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

Barbie puzzle ékszer babák JÁTÉKRA ►

Barbie puzzle ékszer babák

2
2 a 10 - 25686 szavazat
Játszott
125224
szer

Tetszik Barbie? Barbie puzzle játék, ez az első szint, itt a darabok vannak rendezve, így könnyebb lesz beállítani a darabokat. Csak tedd minden darab a kép a helyén, hogy a kép elkészült. Ez egy egyszerű játék, a gyerekek nagyon tetszik. Képesek lesznek játszani minden korosztály. A Barbie baba az egyik lány kedvenc játékait és néhány gyermek. Jelent esztétikai ideál és a személyiség adott át a rajzfilm sorozatok és filmek ő játszotta.