Ingyenes Játékok

Ken, Új kép

Játék Barbie

Ken, Új kép

Ken, Új kép Értékelés: 6/10

Játék Ken, Új kép

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ken -nak új megjelenés udvarolni Barbie segít kiválasztani a legjobb fodrász, a legjobb ruhákat, amelyek illeszkednek az új személyiség. Stílus a játék, amelyben meg kell adni a képet a főszereplő. Ken szüksége van egy új képet, hogy a Barbie beleszeret vele, hogy segítsen neki, ki kell választani a legjobb fodrász, a legjobb ruhákat, amely a legjobban megfelel az ő új személyiséget. A barátja a leghíresebb baba a világnak szüksége van egy új külsőt, és létre kell hozni az új stílus. Válassza ki a ruhát neki. Meg lehet változtatni a frizura, a haj színe és ruhát. Fashion játék lányoknak. Mint a divat?

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 33035 alkalommal online. Osztályozás 537 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 2314 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 33035 szer
Ken, Új kép

Ken, a barátja Barbie. Most egy új képet erről a karakterről. Választhat a ruhát viselnek. Ha ön egy rajongó a divat, akkor képes lesz arra, hogy hozzon létre egy komplett jelmezek a főszereplő. Meg kell kombinálni a színeket, nadrágok, pulóverek, sapkák, stb A színek össze kell menni a divat. Választhat a szalonban, a haját és a színes hajfesték. Tedd barátnője vissza szerelmes belé.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Ken, Új kép a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Ken, Új kép. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Ken, Új kép, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Ken, Új kép az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Ken, Új kép, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Ken, Új kép
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253397
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136688
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
135999
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.