Ingyenes Játékok

görkoris Barbie

Játék Barbie

görkoris Barbie

Görkoris Barbie Értékelés: 5/10

Játék görkoris Barbie

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A legnépszerűbb Mattel baba főszereplője egy szép jelenet, amikor ő korcsolyázás Ken. De ez a snapshot vált puzzle, és ki kell töltenie helyesen, hogy megtekinthesse. Ezen a képen a Barbie öltözött, mint egy hercegnő egy szép ruhát, és egy kis koronát. Ken felvette a derekát, és együtt vagyunk, hogy egy piruett a műkorcsolya. Két másik hercegnők figyelik a jelenetet, ami egy jégpálya a felhők, és egy pohár vár, a háttérben, és a szárnyas ló repül az égen. A puzzle teljes mágia és a színek.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 60629 alkalommal online. Osztályozás 229 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 13314 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 60629 szer
görkoris Barbie

Barbie baba a 60-as években hozta létre Ruth Handler a Mattel játék cég. Ez a legsikeresebb baba valaha, és ma is forgalmazhatók a lányok világszerte. De a gyűjtők érdekel ez a játék modellek kerülhet egy kisebb vagyont. Akkor is, ha valaha is játszott egy ilyen Barbie babák most szórakoztatják szórakoztató módon ezzel a puzzle egyik animációs filmek. Meg kell férnie minden darab a helyén, hogy felfedezzék a jelenet a puzzle.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott görkoris Barbie a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve görkoris Barbie. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve görkoris Barbie, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék görkoris Barbie az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett görkoris Barbie, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

görkoris Barbie
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
252143
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
135468
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
134663
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.