Ingyenes Játékok

Divatos Barbie

Játék Barbie

Divatos Barbie

Divatos Barbie Értékelés: 5/10

Játék Divatos Barbie

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Az egér van a ruha fel Barbie egy városi alkalmi stílusban. Klasszikus játék a ruhát. Legyen a különböző elemek a szekrény, mint nadrágok, szoknyák, cipők, ingek és több ruhát. Az egér van a ruha a lány főszereplő egy hétköznapi, városi stílust. Ruházat egyszerű lapos színeket. Állítsa be a régi stílusú ruha emlékeztet játékok kivágások, aki öltözött antik babák. A lány főszereplő várja válassza ki a ruhákat színek alkalmas ma.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 15643 alkalommal online. Osztályozás 1282 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 958 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 15643 szer
Divatos Barbie

Játék, ahol meg kell kombinálni a különböző ruhadarabok. Van, hogy a szoknya a színeket kombinálni egy inget. Válassza ki a ruhákat a nők számára. Mit kell tennie, hogy válasszon a szekrény ruhát, amely illeszkedik. Ruha nagyon alapvető lapos színeket. Meg kell találni a kombinációk ruhát a lány megy a divat. Divat lesz, hogy egy szép ruhákat színek jól illeszkednek egymáshoz. Öltöztetős játékok.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Divatos Barbie a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Divatos Barbie. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Divatos Barbie, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Divatos Barbie az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Divatos Barbie, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Divatos Barbie
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253296
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136579
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
135889
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.