Ingyenes Játékok

Barbie mozaikrejtvény

Játék Barbie

Barbie mozaikrejtvény

Barbie mozaikrejtvény Értékelés: 6/10

Játék Barbie mozaikrejtvény

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 136700 alkalommal online. Osztályozás 73 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 18188 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 136700 szer
Barbie mozaikrejtvény

A rejtvények olyan képek, amelyek darabokra törni. Az egész jelenet oszlik alkatrészeket különbségeket. Minden ezeket a részeit fel illeszkedik be a végén, hogy megtudja az egész képet, ez volt az eredete. Vannak olyan változatok, amelyek játszott egy bizonyos ideig. Aktivitás az óra ellen. Minden fénykép szolgálhat törött. Ebben az esetben van egy jelenet, amelyben három különböző babák jelentenek a számunkra. Barbie egy divatos baba gyártott az amerikai játék-cég Mattel, Inc.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie mozaikrejtvény a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie mozaikrejtvény. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie mozaikrejtvény, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie mozaikrejtvény az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie mozaikrejtvény, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie mozaikrejtvény
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253412
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
136018
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.

Barbie puzzle ékszer babák JÁTÉKRA ►

Barbie puzzle ékszer babák

2
2 a 10 - 25686 szavazat
Játszott
125344
szer

Tetszik Barbie? Barbie puzzle játék, ez az első szint, itt a darabok vannak rendezve, így könnyebb lesz beállítani a darabokat. Csak tedd minden darab a kép a helyén, hogy a kép elkészült. Ez egy egyszerű játék, a gyerekek nagyon tetszik. Képesek lesznek játszani minden korosztály. A Barbie baba az egyik lány kedvenc játékait és néhány gyermek. Jelent esztétikai ideál és a személyiség adott át a rajzfilm sorozatok és filmek ő játszotta.