Ingyenes Játékok

Barbie Kisállat Orvos

Játék Barbie

Barbie Kisállat Orvos

Barbie Kisállat Orvos Értékelés: 6/10

Játék Barbie Kisállat Orvos

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Barbie, szeret keverés iránti szenvedélyét elegáns ruhák vele szeretettel neki a munkát, mint egy kisállat orvos, ha ő készül egy teljes napot a klinikán! Segíts neki, hogy milyen pasztell színű ruhát viselni, amit orvos egységes, hogy válasszon, milyen csinos elegáns nővér kalapot és elegáns frizurát, hogy kérkedik a munka ma, miközben csinál neki a legjobb, hogy gyógyítani minden az ő bolyhos betegek!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 22068 alkalommal online. Osztályozás 887 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 502 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 22068 szer
Barbie Kisállat Orvos

Barbie egy divat baba indított március 1959 által létrehozott amerikai üzletasszony, Ruth Handler. Barbie óta fontos része a játék divat babát piacon ötven éve, és már a téma számos viták és perek, amelyben gyakran paródiája a baba és az ő életmód.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie Kisállat Orvos a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie Kisállat Orvos. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie Kisállat Orvos, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie Kisállat Orvos az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie Kisállat Orvos, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie Kisállat Orvos
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253412
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136700
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
136018
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.