Ingyenes Játékok

Barbie Puzzle: Lány Kalifornia

Játék Barbie

Barbie Puzzle: Lány Kalifornia

Barbie Puzzle: Lány Kalifornia Értékelés: 3/10

Játék Barbie Puzzle: Lány Kalifornia

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Játék Barbie puzzle darab, ez a nehézségi szint 3. Itt van több darab, mint a többi könnyebb. Ez a játék már a szövődménye, hogy elhibázott alkatrészek. Meg kell forgatni a darabokat, hogy illeszkedjen megfelelően. Keresés a megfelelő alkatrészeket, hogy illeszkedjen egymáshoz, és menjen befejezése a képet a lány Kaliforniában. Barátunk és hercegnő a csillag a játék, amelyben meg kell, hogy helyezze darab a puzzle a megfelelő helyzetbe, majd csatlakoznak egymáshoz, hogy teljes a kép a Barbie baba.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 35222 alkalommal online. Osztályozás 513 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 3772 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 35222 szer
Barbie Puzzle: Lány Kalifornia

Készíts egy puzzle egy szórakoztató szellemi tevékenység. Ez arról szól, amelyek egy korábbi kép, ebben az esetben a Barbie baba. A kép bontva tucatnyi alkatrészek szabálytalan alakú. Meg kell találni a kapcsolatot minden ilyen alkatrészeket, hogy a kép a Barbie újra teljes. Ez a puzzle a nehézséget, hogy a darab a pozíciókat, amelyek nem megfelelő, így az első van, hogy a darab a helyes irányba, mielőtt elmész keres egy a fit. Ha kész lesz újra látni a képet a teljes kaliforniai lány.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie Puzzle: Lány Kalifornia a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie Puzzle: Lány Kalifornia. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie Puzzle: Lány Kalifornia, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie Puzzle: Lány Kalifornia az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie Puzzle: Lány Kalifornia, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie Puzzle: Lány Kalifornia
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253412
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136696
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
136017
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.