Ingyenes Játékok

Barbie: rugó

Játék Barbie

Barbie: rugó

Barbie: rugó Értékelés: 4/10

Játék Barbie: rugó

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a tavasz, és az első szép napon Barbie akar öltözködni frissebb ruhákat és élénk színekkel. Így meg kell, hogy segítsen eldönteni, egy ruhát egy séta a parkban, lóg a barátaival, és érezd jól magad. Van egy különböző ruhákat ruha Barbie tavasszal. Azt is add-ons, hogy tetszik, mint a táskák, szemüveg, sapka, és válasszon a különböző cipő van a gyűjtemény. Barbie tökéletes minden olyan tervet, hogy jelen legyen idén tavasszal hála a jó ízlés.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 14594 alkalommal online. Osztályozás 1428 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 660 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 14594 szer
Barbie: rugó

Barbie babák jellemzi egy nagy gyűjtemény a ruházati cikkek és kiegészítők a legújabb divatot. Ebben az esetben a ruhák jellemző tavasz, egy szezonban, amikor az időjárás egyre melegebb, míg a nyáron. Tavasszal a nap egyre hosszabb, és a színek egyre világosabb lesz, köszönhetően a virágokat, hogy jelennek meg a parkokban és a mezők. Tavasz Barbie ruhákat is alkalmazkodik az évszakok, és egyre inkább a kényelmes és örömteli a szép időben.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie: rugó a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie: rugó. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie: rugó, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie: rugó az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie: rugó, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie: rugó
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253397
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136688
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
135999
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.