Ingyenes Játékok

Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke

Játék Barbie

Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke

Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke Értékelés: 6/10

Játék Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban meg kell kiválasztani a legjobb ruhát a hercegnő fél a kastélyban. Barbie öltözött Princess Hamupipőke. Ahhoz, hogy a ruha kell menni kattintva a ruha, a haj és a kiegészítők, hogy úgy tűnik, a csuklóját. Kattintson újra, hogy ez eltűnik, és válasszon egy másik. Van, hogy egy szép sor ruhát a hercegnő. Ez lesz a legszebb és elegáns estélyi. Királyi család. A karakter, jól jön a Barbie baba.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 75088 alkalommal online. Osztályozás 178 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 6814 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 75088 szer
Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke

Az egyik kedvenc hercegnő a lányok Hamupipőke. A történet egy lány, aki árván maradt. Mostohaanyja és nővérei bánsz vele rosszul, mint egy szolga. Egy éjszaka egy tündér úgy tűnik, hogy őt, és ad neki egy öltönyt, hogy menjen a fél a királyi palota. Aznap este a tánc neve a herceg, aki beleszeret. A lány menekül, és felejtsd el a cipőt. A herceg házra keres, hogy megtalálja a tulajdonos az elveszett cipő. Végül megtalálta, férjhez, és boldogan él örökké. Van egy szekrény tele ruhák, cipők és parókák, hogy a tökéletes Barbie Hamupipőke, a párt ma este. Készíts egy ruha, ami hasonlít az eredeti. Ha befejezte, akkor lehet kezdeni elölről.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie öltözött hercegnő Hamupipőke
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253296
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136579
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
135890
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.