Ingyenes Játékok

Barbie, modernek lány

Játék Barbie

Barbie, modernek lány

Barbie, modernek lány Értékelés: 4/10

Játék Barbie, modernek lány

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az online játékban látható Barbie öltözködés a legmodernebb és az aktuális ruhákat. Ha azt szeretné, hogy a ruha Barbie stílusosan kell választani nadrág vagy szoknya, pulóverek és modern stílus, amely illeszkedik nagyszerű. Köszönjük neked, Barbie lesz a legnépszerűbb lány az ő baráti. Mint látható, van egy nagy gyűjtemény ruhát, hanem számos kiegészítő és tartozékai felvenni a stílusát. És te, te, mint a ruha a divat, mint ő? Ezzel a játékkal lehet többet megtudni a jelenlegi ifjúsági divat, hogy legyen egy szakértő a témában.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 20334 alkalommal online. Osztályozás 996 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 1506 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 20334 szer
Barbie, modernek lány

Mattel Barbie baba visszatért a divat ennek köszönhetően öltözködni játék. A népszerű baba a 60-as jelenlegi jelenik meg, az új stílust, és egy sor új ruhát, ami nagyon népszerű a fiatal lányok ma. Barbie egy modern lány, és ez azt mutatja vele merész és alkalmi ruhák. Meg kell a jó ítélet, és válassza a ruhát, hogy Önnek van egy jó stílus minden olyan tervet, amely felmerülhet vele baráti társaság.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie, modernek lány a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie, modernek lány. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie, modernek lány, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie, modernek lány az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie, modernek lány, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie, modernek lány
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253296
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136579
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
135889
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.