Ingyenes Játékok

Barbie: estélyi ruhák

Játék Barbie

Barbie: estélyi ruhák

Barbie: estélyi ruhák Értékelés: 6/10

Játék Barbie: estélyi ruhák

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban van egy kép a Barbie minden a szekrény a ruhák, meg kell választani neki egy ünnepi este egy látványos ruhát és frizura. Az egér mozgatásával van a ruha Barbie, hogy ez ragyogó. Már a baba a jobb és a bal mind öltözött fel ma este, a ruhák régóta használják, hogy a nagy esemény, nagyon elegáns és nagyon lágy színek. Arra is van parókák különböző frizurák és ékszereket befejezni a ruhát.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 26948 alkalommal online. Osztályozás 692 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1816 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 26948 szer
Barbie: estélyi ruhák

Játék lányoknak, ahol van a ruha a Barbie baba egy stílusos módon egy estélyi ruha. Legyen kész számos ruhák közül lehet választani a különböző színek, így kombinálni a különböző paróka. Van, hogy a főhős a játék a legszebb lány a partin. Próbálok választani, és összekapcsolják az összes elemet, mint például a frizura, hajszín, ékszerek és ruhák. A jelmezek hosszú, hosszú szoknya, hosszú repülést. Ezek nagyon szép ruhák, hogy ülni is az alakja a baba. Persze lehet, hogy az eredeti alkotás. Ön tud játszani, és ismételje meg, ahányszor csak akar.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie: estélyi ruhák a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie: estélyi ruhák. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie: estélyi ruhák, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie: estélyi ruhák az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie: estélyi ruhák, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie: estélyi ruhák
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253296
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136579
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
135890
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.