Ingyenes Játékok

Barbie Karácsonyi

Játék Barbie

Barbie Karácsonyi

Barbie Karácsonyi Értékelés: 5/10

Játék Barbie Karácsonyi

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Karácsonykor Barbie akar lenni divatos. Meg kell ruhát Barbie ruhát karácsonyra, a Mikulás sapka, sál és sapka a hóember. Barbie az összes tartozék, hogy divatos karácsonykor. Készítse el saját karaktert alkotó minden elem létrehozásához az ideális lány az ünnepekre. Ékszerek, haj, száj, szem, kalap-és ruházati testre szabni a Barbie karácsonyra.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 35418 alkalommal online. Osztályozás 504 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1768 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 35418 szer
Barbie Karácsonyi

Ebben a játékban, meg kell, hogy ki és öltöztetős Barbie, karácsonyi ruhát. Ehhez kattintson egy tételre az egérrel, és húzza a test, Barbie. Helyezze az összes tartozék a karakter jellemzi az ünnepekre. Dress Up és testre szabhatjuk a híres karaktert, így szeretett lányok.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie Karácsonyi a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie Karácsonyi. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie Karácsonyi, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie Karácsonyi az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie Karácsonyi, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie Karácsonyi
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253296
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136579
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
135889
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.