Ingyenes Játékok

Barbie a a jégpálya

Játék Barbie

Barbie a a jégpálya

Barbie a a jégpálya Értékelés: 4/10

Játék Barbie a a jégpálya

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Vicces puzzle hercegnő Barbie vele szeretett Ken korcsolyázás jégpálya. Korcsolyázás közben, azt, hogy szép forgások és a tánc, hogy a hang a zene. Ezen a képen azt is láthatjuk, a két testvér a Barbie élvezze műkorcsolya kiállításon. A jégpálya tele fehér felhők, és a háttérben találunk a vár Barbie és Ken. A három lánya szerelt három szárnyas ló néznek rájuk az égből. Van egy furcsa fehér jegesmedve korcsolyázás velük. Ha tetszik ez a gyönyörű táj, hogy ez a kirakós Barbie jég korcsolyázó.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 34891 alkalommal online. Osztályozás 525 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 2490 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 34891 szer
Barbie a a jégpálya

Barbie a legnépszerűbb baba a piacon. Ebben a szép puzzle Barbie, láthatjuk a hercegnő Ken egy jégpálya és bolyhos felhők. A táj gyönyörű, a háttérben van egy vár, három szárnyas ló, és a lila naplemente. Barbie és Ken mindig együtt, így ebben a játékban élvezheti a szeretet és a mágia. Barbie visel rózsaszín ruhát és fehér koronát. Ken öltözött egy szürke póló, fekete nadrág és fekete szőrzet színét. Ha szereted a szeretet a két babák, jó szórakozást játszani ezt a puzzle Barbie.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie a a jégpálya a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie a a jégpálya. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie a a jégpálya, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie a a jégpálya az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie a a jégpálya, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie a a jégpálya
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253412
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136701
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
136018
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.