Ingyenes Játékok

Barbie: stílusos

Játék Barbie

Barbie: stílusos

Barbie: stílusos Értékelés: 6/10

Játék Barbie: stílusos

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Az egérrel, akkor kell öltözni Barbie egy fontos esemény: esküvő, lógni a barátokkal, menjen dolgozni, menjen főiskolára, vagy bármi, de van, hogy a barátunk nagyon csinos. A ruha fel a modell, a rész választja ki az egérrel, és elviszi a Barbie testület a bal oldalon. Meg lehet változtatni a frizuráját és a haj színe. Van mindenféle ruhát neki. A szekrényben nadrágok, szoknyák, ruhák, blúzok, ingek és dzsekik. Arra is van cipő és divat kiegészítők.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 16368 alkalommal online. Osztályozás 1260 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 862 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 16368 szer
Barbie: stílusos

Barbie játék, ahol van a ruha a baba elegáns ruhát az Ön rendelkezésére a szekrényben. Van egy csomó ruhát, hogy tudod használni, hogy a teljes felszerelés, ami nagyon modern és stílusos. A csukló kell, hogy nagyon szép, és a segítséget. Legyen ruhák, ruhák, szoknyák, nadrágok, blúzok és ingek neki. Vannak cipők, táskák és egyéb divatos kiegészítők, mint ékszerek ékszerész. A modern és stílusos szekrény klasszikus játék változat.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie: stílusos a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie: stílusos. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie: stílusos, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie: stílusos az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie: stílusos, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie: stílusos
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253397
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136688
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
135999
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.