Ingyenes Játékok

Barbie a hercegnő

Játék Barbie

Barbie a hercegnő

Barbie a hercegnő Értékelés: 6/10

Játék Barbie a hercegnő

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Barbie egy hercegnő, és tökéletesnek kell lennie, hogy táncolni a herceg ebben a divat játék. Ahhoz, hogy játszani van, hogy a jó ízlés és stílus. Ahhoz, hogy játszani kell a smink, fésű és öltözzön fel a mesebeli hercegnő baba. Ön fogja használni az egeret, hogy kattintson a kívánt elemet alkalmazni rá csinos arc-és navigációs egér mozgását. Meg lehet változtatni, amit akarsz, néha úgy érzi, mint a játék számlákat. Könnyű szinten a gyermekek, és mindenki.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 21371 alkalommal online. Osztályozás 913 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 1220 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 21371 szer
Barbie a hercegnő

Állítsa mese hercegnő meg kell szabni a gyermek karakter baba ihlette sikert. Az egyik legnépszerűbb játék a Mattel. Egy tevékenység a gyermekek, amelyeken azok a smink, fésű és a ruha a problémát. Ha befejezte kinyomtathatja az eredmény, hogy a papír, ahogy van. Választhat ékszerek, haj vágás, haj szín, a divat, ékszerek és így tovább. Egy addiktív játék, a lányok, akik szeretik a divatot.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie a hercegnő a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie a hercegnő. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie a hercegnő, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie a hercegnő az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie a hercegnő, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie a hercegnő
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253412
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136696
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
136017
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.