Ingyenes Játékok

Barbie, felnőtt nő

Játék Barbie

Barbie, felnőtt nő

Barbie, felnőtt nő Értékelés: 5/10

Játék Barbie, felnőtt nő

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban az öltözködés Barbie is megtalálható egyfajta divat, hogy a jelenlegi, és szintén tippeket vintage divat. A ruhák egy mix a frissesség, fiatalos stílust és eleganciát, hogy ez egy egyedi Barbie girl. Azt ki kell választani, és össze minden egyes ruhadarab, hogy egy teljesen egyedülálló, hogy a szeretet. Azt is megváltoztathatja a típusát és színét a haj, hogy ugyanabban a stílusban, mint a ruhát. Kiegészítők, mint például táskák, cipők és fülbevaló nagyon fontos, amikor kiválasztják egy ruhát, ezért is meg azokat a kis részleteket.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 20335 alkalommal online. Osztályozás 982 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1336 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 20335 szer
Barbie, felnőtt nő

Öltöztetős játékok célja, hogy a ruha a baba a különböző stílusok és ruhát. Ezekkel a játékokat a gyerekek is egyezik a ruhákat, mert tetszik, és fejleszthetik kreativitásukat. A főszereplő ez a játék Barbie, amely ruhát a különböző ruhák és még sok más elem. Meg kell, hogy húzza a ruhát a testen a ruha a manöken, ez egy nagyon egyszerű és gyors módja annak, hogy saját divatos viselet.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie, felnőtt nő a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie, felnőtt nő. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie, felnőtt nő, és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie, felnőtt nő az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie, felnőtt nő, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie, felnőtt nő
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253412
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136701
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
136019
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.