Ingyenes Játékok

Barbie jégen (jigsaw)

Játék Barbie

Barbie jégen (jigsaw)

Barbie jégen (jigsaw) Értékelés: 6/10

Játék Barbie jégen (jigsaw)

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Barbie már meglátogatta DisneyWorld Ken és barátai. Travel hozott egy szuvenír fotó, de a húga megtörte a kép. Barbie akarja, hogy ez a szuvenír fotó, akkor segíthet a barátunk, hogy rögzítse a képet. Rekonstruálni a kép, a darab választja ki az egérrel, és amikor 2 vagy több darab automatikusan összevarrt. A cél az, hogy töltse ki a puzzle, és újra hagyja, hogy a nagy képet. Ez egy puzzle Barbie, Ken és a barátok. Használja az egeret, hogy újjáépítsék a puzzle.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 43608 alkalommal online. Osztályozás 374 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 5064 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 43608 szer
Barbie jégen (jigsaw)

A Barbie baba egy fotó korcsolyázás. Láthatjuk a hercegnő korcsolyázás a herceg. Mögötte a barátai. A távolban láthatjuk a vár a felhők felett. Szárnyas lovak repül az égen. Gyönyörű táj, hogy vissza kell térni a teljes. Fogd ezt a puzzle, a lehető legrövidebb idő alatt. Meg kell hagyni a képet, mint volt az eredeti a lehető leghamarabb.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Barbie jégen (jigsaw) a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Barbie flash játék neve Barbie jégen (jigsaw). És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Barbie jégen (jigsaw), és összefüggésben áll a Barbie. Az új játék Barbie jégen (jigsaw) az egyik legjobb játék az Barbie megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Barbie jégen (jigsaw), hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Barbie jégen (jigsaw)
VISSZA

Barbie legtöbbet játszott játékok

Smink Barbie JÁTÉKRA ►

Smink Barbie

4
4 a 10 - 36324 szavazat
Játszott
253412
szer

Barbie szüksége van egy kép, hogy elcsábítja a kamerát! Hogy kezdj el játszani vele, megy előre, és tanulni és gyakorolni vele. Válaszd ki a kedvenc színe az arc, a haj, a szem, az ajkak és a kiegészítők, hogy Barbie szebb. Van egy sor smink, hogy nézd meg, hogy a szín és a bőr tónusát, hogy illik hozzád a legjobban. Aztán megy a szalon, a fodrász és a színt. Ezután válassza ki a színt a szem, hogy jobbá tegyük. Befejeztük a száját, majd néhány r ...

Barbie mozaikrejtvény JÁTÉKRA ►

Barbie mozaikrejtvény

6
6 a 10 - 18188 szavazat
Játszott
136696
szer

Rekonstruálni egy kép több Barbie babák. Barbie rejtvények játék, akkor 3 nehézségi szint közül lehet választani. Az első szinten a darabok sorrendje és a józan ész után. Szinten két-három, akkor meg kell forgatni darab, hogy illeszkedjen megfelelően egymással. A cél az, hogy a kép teljes. Mozgassa a részeit a képeket kell helyezni a megfelelő helyre. Három Barbie babák várják, hogy befejezze, hogy az egész jelenetet.

A tisztítás nap Barbie ház JÁTÉKRA ►

A tisztítás nap Barbie ház

4
4 a 10 - 19126 szavazat
Játszott
136017
szer

Barbie parti volt tegnap este otthon és az emberek elhagyta a szobát a rendetlenség és a Barbie meg tiszta most. Segítség barátunk összegyűjteni. Ehhez meg clivk a objet kívánt mozgatni az egérrel, és mozogsz azt egér mozgását.