Ingyenes Játékok

Zselés Kerekes Autó

Játék autós

Zselés kerekes autó

Zselés Kerekes Autó Értékelés: 7/10

Játék zselés kerekes autó

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes on-line játék egy hangszedő teherautó, amely összegyűjti a sok golyó, amelyek behálózzák az egész szakaszban. Ez egyszerűen hangzik, de ez nem ilyen egyszerű. Az autó még vezetni a különbséget, amelyek a kerekek készült kocsonya, amely megkönnyíti a nagy lépéseket, mászni, hanem könnyebbé teszi a golyók alá miatt folyamatos pattogó. A cél ebben a játékban, hogy gyűjtsön annyi golyót amennyit csak tudsz, és vigye a végén a színpadon. Minél több golyó tartod a teherautó, annál több pontszámot kap a végén a szinten. Egyszerű és szórakoztató!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6756 alkalommal online. Osztályozás 2876 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 114 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6756 szer
Zselés Kerekes Autó

A nagy százaléka az összes autós játékok a versenyzés, és egy autóverseny videojáték olyan műfaj, a videojátékok, amelyekben a játékos egy verseny versenyt. De ez nem mindig így. Ez a játék, különösen nem az. Ez többet gyakorolja tudását tartja a golyók a helyükön.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Zselés Kerekes Autó a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Zselés Kerekes Autó. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Zselés Kerekes Autó, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Zselés Kerekes Autó az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Zselés Kerekes Autó, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Zselés Kerekes Autó
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548823
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169349
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105538
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.