Ingyenes Játékok

Vezessen és Lőjj

Játék autós

Vezessen és lőjj

Vezessen és Lőjj Értékelés: 9/10

Játék vezessen és lőjj

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes on-line játékot fog játszani Weird bácsi, aki személyesen vezette a ágyúval véletlenül egy nagyon furcsa világban, ahol sok féle szörnyek. Használja a W és az S gombot gyorsul és a fék, az A és D gombokkal egyensúlyt a járművet. Cél az egérrel, és kattintson a szörnyek és tárgyak robbantani őket. Mi lesz a nagybácsi furcsa?

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5457 alkalommal online. Osztályozás 3463 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 9.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Értékelés alapján 10 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5457 szer
Vezessen és Lőjj

Nagy százaléka az összes autós játékok a versenyzés, és a verseny videojáték olyan műfaj, a videojátékok, amelyekben a játékos egy verseny versenyt. De ez nem mindig így. Ez a játék, különösen nem az. Ez többet gyakorolja a mérleg készségek és lövöldözés az ellenség helyesen.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Vezessen és Lőjj a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Vezessen és Lőjj. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Vezessen és Lőjj, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Vezessen és Lőjj az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Vezessen és Lőjj, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Vezessen és Lőjj
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548981
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.