Ingyenes Játékok

Vezess Frédi és Béni Autó

Játék autós

Vezess frédi és béni autó

Vezess Frédi és Béni Autó Értékelés: 4/10

Játék vezess frédi és béni autó

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes on-line játék, a cél az, hogy egyik végéből a másik út, amely elkerüli az akadályokat, hogy káros lehet az Ön és a jármű. Kapsz játszani a vezető a kő korok, majdnem úgy, mint a Frédi és Béni.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6036 alkalommal online. Osztályozás 3217 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 14 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6036 szer
Vezess Frédi és Béni Autó

Ebben a játékban, szükségem lesz csak a billentyűzet játszani. A felfelé nyíl gombot gyorsul, a lefelé gombbal vissza, balra nyíl, hogy forduljon balra és a jobbra nyíl jobbra. Kerülje a közúti határait, a gyalogosok, a dinoszauruszok és a rendőrök az utcán. Is néz ki azok a veszélyes hegyeket.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Vezess Frédi és Béni Autó a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Vezess Frédi és Béni Autó. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Vezess Frédi és Béni Autó, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Vezess Frédi és Béni Autó az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Vezess Frédi és Béni Autó, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Vezess Frédi és Béni Autó
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548980
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.