Ingyenes Játékok

Versenyautó felvételi

Játék autós

Versenyautó felvételi

Versenyautó felvételi Értékelés: 4/10

Játék versenyautó felvételi

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Végre egy olyan autós játék, ahol lőni az ellenfelek autót. Autóval út körül a konyhában. Ezek a miniatűr autók között mozognak elemei a táblázat lemezek vagy villa. Meg kell futtatni teljes sebességgel érkező először a célba. Próbálja meg összegyűjteni az összes aranyat, amit lehet, hogy minél több pontot. Gyűjtsük össze a drágaköveket és extra tárgy megtalálja az út mentén. A nyíl gombokat a billentyűzet felgyorsul, fékek vagy emelje az orrát az autó, hogy elkerülje az akadályokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 4741 alkalommal online. Osztályozás 3605 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 6 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 4741 szer
Versenyautó felvételi

Ha szereted autóverseny, ez egy nagyon különleges. Az autók, kisebb, mint egy kockacukor mérete igen kicsi. A verseny helyszíne a konyhában, akkor megtalálja a szokásos eszközök, akadályok, melyek révén a sebességet. Vannak rejtett díjak és a bónusz pontokat, ha gyűjteni bizonyos értékeit, mint a gyémánt, vagy aranyat. A billentyűk beállítható a kerék az autó. Lődd le a másik versenyző, hogy időt nyerjen.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Versenyautó felvételi a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Versenyautó felvételi. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Versenyautó felvételi, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Versenyautó felvételi az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Versenyautó felvételi, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Versenyautó felvételi
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548823
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169349
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105538
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.