Ingyenes Játékok

Taxi Szimulátor

Játék autós

Taxi szimulátor

Taxi Szimulátor Értékelés: 6/10

Játék taxi szimulátor

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ezzel a játék, próbálja meg a taxisofőr cipő. Az Ön feladata, hogy vizsgálja meg az utasok és helyezzük át őket arra a helyre, ahol akarom vezetni. Amíg Ön által keresett utasok, megáll az idő és lehet lovagolni lassan. De, ha veszel egy utas, a visszaszámlálás indul, és plusz pénzt pedig jutalmazzák a gyors túrákhoz. Tartsd szemmel a feltétellel, az autó-és üzemanyagszint-jelző, mert a benzin és az autó javítás csak vásárolt pénz. Minden rendeltetési hely van jelölve a térképen. Legyen óvatos a rendőrség!. Ha szereted a motor és autó, javasoljuk a honlapon: Autókölcsönzés a legjobb autók olcsó áron.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 8031 alkalommal online. Osztályozás 2444 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 88 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 8031 szer
Taxi Szimulátor

A taxi is, taxival, vagy taxit, a jármű vezető által használt utasoknak egy nem megosztott lovagolni. Egy taxi mozog ügyfeleinek a helyszínek között az általuk választott, mint más módok tömegközlekedés, ahol a csákánnyal feltör és lehull helyek határozzák meg a szolgáltató, és nem az utas.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Taxi Szimulátor a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Taxi Szimulátor. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Taxi Szimulátor, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Taxi Szimulátor az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Taxi Szimulátor, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Taxi Szimulátor
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548980
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.