Ingyenes Játékok

Szörnyeteg Teherautó 3D

Játék autós

Szörnyeteg teherautó 3d

Szörnyeteg Teherautó 3D Értékelés: 6/10

Játék szörnyeteg teherautó 3d

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes on-line játék arról szól, hogy vezetői egy szörnyeteg teherautó keresztül sok rámpák, ugratók és egyéb akadályokat, és a különböző platformokon, a célvonalon. Ügyeljen arra, hogy a vezetés közbeni sebesség elég ugrás egy másik platformon, mert ha esik, akkor meg kell kezdeni az utolsó ellenőrzőpont. Használja a nyilakat a billentyűzeten, hogy tegyen meg mindent.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7274 alkalommal online. Osztályozás 2732 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 64 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7274 szer
Szörnyeteg Teherautó 3D

Egy szörnyeteg teherautó után általában stílusú hangszedő teherautók szervek, vagy szándékosan módosított épült rendkívül nagy felfüggesztés és kerekek. Hozzá vannak szokva a versenyt, és főként a legnépszerűbb sport szórakozás. Egyes esetekben ezek mellett szerepelt motocross versenyeken, sár és bogging traktor húzza.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Szörnyeteg Teherautó 3D a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Szörnyeteg Teherautó 3D. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Szörnyeteg Teherautó 3D, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Szörnyeteg Teherautó 3D az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Szörnyeteg Teherautó 3D, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Szörnyeteg Teherautó 3D
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548980
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.