Ingyenes Játékok

Lovagolni a Buggy

Játék autós

Lovagolni a buggy

Lovagolni a Buggy Értékelés: 7/10

Játék lovagolni a buggy

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez egy fantasztikus buggy versenyautó ingyenes online játék csodálatos 3D-s grafika. Használja a nyíl gombokat a billentyűzeten, hogy ellenőrizzék a hibás. Hajt a buggy a strandon ebben a hihetetlen 3D-s játék, és eléri elsőként a célba megelőzve az összes rivális. Lesznek akadályok az úton. Bár van egy hibás, akkor akkor le fog lassulni, ezért legyünk óvatosak! Ha szereted a motor és autó, javasoljuk a honlapon: Autókölcsönzés a legjobb autók olcsó áron.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6288 alkalommal online. Osztályozás 3154 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 20 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6288 szer
Lovagolni a Buggy

A buggy jármű, amelyet arra terveztek, hogy kell vezetni a homokban, vagy le út terepen. Ez általában egy könnyű alváz, a Nyitott és feszes karosszéria és a nagy kerekek.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Lovagolni a Buggy a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Lovagolni a Buggy. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Lovagolni a Buggy, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Lovagolni a Buggy az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Lovagolni a Buggy, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Lovagolni a Buggy
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548823
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169349
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105538
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.