Ingyenes Játékok

Lerombol egy Hummer

Játék autós

Lerombol egy hummer

Lerombol egy Hummer Értékelés: 5/10

Játék lerombol egy hummer

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ha szereted a nagyon nagy teherautók, ez itt van a játékban. Ön vezetői nehéz hadsereg jármű, és semmi sem állhat az utat. Mindössze annyit kell tennie, hogy a teherautó a kerekek ... Az Ön feladata, hogy törölje a közúti akadályokat annak érdekében, hogy a katonák, hogy jön után biztonságban vannak. Hozd el a küldetése, hogy az és, és törölje az összes szintet, mielőtt késő. Játsszd ezt az ingyenes online játék és mutasd meg, hogy mit képesek. Ha szereted a motor és autó, javasoljuk a honlapon: Autókölcsönzés a legjobb autók olcsó áron.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6129 alkalommal online. Osztályozás 3205 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 18 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6129 szer
Lerombol egy Hummer

Hummer egy márka a teherautók és SUV-k, hogy tartozott a General Motors Company. Az első modell piacra történő értékesítése során a polgári változata a Humvee, egy katonai járművet. Ez az, ahol a Hummer Takis annak néz ki.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Lerombol egy Hummer a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Lerombol egy Hummer. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Lerombol egy Hummer, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Lerombol egy Hummer az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Lerombol egy Hummer, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Lerombol egy Hummer
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548976
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169492
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105699
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.