Ingyenes Játékok

Közlekedési Zombik

Játék autós

Közlekedési zombik

Közlekedési Zombik Értékelés: 7/10

Játék közlekedési zombik

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes on-line játék arról szól, vezetési, bár van néhány zombik szó. Ha végül megölik zombik, ez csak idő kérdése, mielőtt jönnek vissza újra életre. Meg kell tennie a zombik távol a város és elégeti őket. Először is, van, hogy értük és elhelyezni őket a teherautó kattintással és húzással az egérrel. Ezután a teherautó hajt a fel és le nyilakkal. Ha egyszer eljut a tűz, kattintson és húzza a zombik ki a teherautó és a tűzbe.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5841 alkalommal online. Osztályozás 3341 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 20 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5841 szer
Közlekedési Zombik

Egy zombi van egy élőlény gyakran előforduló fiktív környezetben a fantázia vagy a borzalom. Ezek jellemzően ábrázolják, mint agyatlan, újjáélednek holttestek egy éhség az emberi testben. Gyakran úgy gondolták, hogy zombik engedelmeskednek akaratának a személy, aki vissza őket az életbe. A videojátékok, zombik általában fegyverek nélkül harcol, és abban az esetben, őket, gyakran nem túl pontos.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Közlekedési Zombik a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Közlekedési Zombik. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Közlekedési Zombik, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Közlekedési Zombik az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Közlekedési Zombik, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Közlekedési Zombik
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548943
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169461
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105673
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.