Ingyenes Játékok

Katonai Folytatásáról

Játék autós

Katonai folytatásáról

Katonai Folytatásáról Értékelés: 7/10

Játék katonai folytatásáról

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a háborúban a videojáték játszani a szerepét, egy katona, és a küldetése, hogy utolérjék a terroristák, hogy meg kell kérni, hogy a katonai hálózat autóval. Ellenség lesz pirossal jelzett, így, ha megtalálja őket, nyomja őket az útról. Használja a nyilakat a billentyűzeten vezetni a katonai dzsip, de vigyázz, mert ha elfogy az egészségügy, az nem fog sikerülni a küldetés. Csapat Alpha Sok szerencsét kíván!. Ha szereted a motor és autó, javasoljuk a honlapon: Autókölcsönzés a legjobb autók olcsó áron.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6379 alkalommal online. Osztályozás 3053 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 16 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6379 szer
Katonai Folytatásáról

A játékban a játékosok célja, hogy ne verseny körül a számok által megy több kört, hanem, hogy összpontosítson a harci aspektusát vezetés játékok, amelyek felszerelt járművek fegyvereket használnak a támadás ellenfelek (vagy a jármű maga a fegyver.)

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Katonai Folytatásáról a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Katonai Folytatásáról. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Katonai Folytatásáról, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Katonai Folytatásáról az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Katonai Folytatásáról, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Katonai Folytatásáról
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548976
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169492
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105699
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.