Ingyenes Játékok

Idegen Teherautó Rakomány

Játék autós

Idegen teherautó rakomány

Idegen Teherautó Rakomány Értékelés: 6/10

Játék idegen teherautó rakomány

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben ingyenes on-line játék, akkor fog játszani, mint egy idegen teherautó-sofőr egy idegen bolygón, amely tele van radioaktív kövek. Ezek a kövek a kis idegenek, hogy próbálják betelni őket, hogy energiát saját üzemében. Így használja a fel és le nyilakkal felgyorsítása és fékezni a járművet, és a bal és jobb nyilakkal egyensúlyt úgy, hogy a rakomány ne essen le.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5684 alkalommal online. Osztályozás 3384 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 4 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5684 szer
Idegen Teherautó Rakomány

Teherautó játék, amelyben meg kell szállítani a rakományt gyorsan a célba, de ügyelve ugyanakkor, hogy nem hagyta semmit bukása miatt az ütközéseket és a sípályákhoz vezető úton.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Idegen Teherautó Rakomány a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Idegen Teherautó Rakomány. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Idegen Teherautó Rakomány, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Idegen Teherautó Rakomány az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Idegen Teherautó Rakomány, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Idegen Teherautó Rakomány
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548980
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.