Ingyenes Játékok

Fordított Vezetési

Játék autós

Fordított vezetési

Fordított Vezetési Értékelés: 6/10

Játék fordított vezetési

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ha fáradt, hogy mindig a hagyományos verseny, ebben az ingyenes on-line játék kapsz az autóval, és versenyt hátramenetbe! Az ellenfelek is versenyautó fordított, így ahelyett, hogy a hátsó lámpák a hátsó része az autók, látni fogja a fényszórókat az első része. Ne feledje, hogy akkor használja a nyíl gombokat a billentyűzeten, mintha vezetésre fordított, így tartsd észben, hogy ezek fordított.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5878 alkalommal online. Osztályozás 3139 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 32 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5878 szer
Fordított Vezetési

Ez a játék egy kicsit kevésbé ismert autóverseny játék, mint minden másik, ami még inkább szórakoztató és érdemes így egy próbát.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Fordított Vezetési a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Fordított Vezetési. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Fordított Vezetési, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Fordított Vezetési az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Fordított Vezetési, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Fordított Vezetési
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548565
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169124
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105336
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.