Ingyenes Játékok

Drift

Játék autós

Drift

Drift Értékelés: 8/10

Játék drift

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez a vezetés ingyenes online játék arról szól, drift sportautók iránt. Megvan a lehetőség, hogy sodródni a Nissan 350Z, a Porsche 911, a Lamborghini Murcielago és sokkal több! A felállított az autók készül a sodródó, így néz ki a kezelhetőség és a Pit Stop emlékszem, amikor a gumik vagy a gáztartály piros.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6030 alkalommal online. Osztályozás 3247 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 20 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6030 szer
Drift

Drift a vezetési technika, amely a vezető szándékosan több mint tinó elvesztését okozzák tapadást a hátsó kerekek és képes fenntartani ellenőrzés bejegyzést, hogy kilépjen a sarokban. Drift a vezetési technikát dokumentálva már az 1930-as, mint használt járművezetői által a Grand Prix autók a nap.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Drift a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Drift. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Drift, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Drift az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Drift, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Drift
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548822
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169349
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105538
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.