Ingyenes Játékok

Kezelése a Benzinkút

Játék autós

Kezelése a benzinkút

Kezelése a Benzinkút Értékelés: 4/10

Játék kezelése a benzinkút

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban, meg kell dolgozni egy benzinkútnál, és van, hogy szolgálja az ügyfelek. Ehhez meg egyszerűen kell használni a számítógépes egér, hogy mozog az egyik beszállító egy másik, és hogy benzin. Meg kell nézni minden egyes járművet, és távolítsa el a tömlőt, ha tele van, anélkül, hogy az üzemanyag túlcsordulás. Akkor is meg kell a szolgáltatás több ügyfél egyszerre, ezért van, hogy előre tervezni, és nagyon gyorsan, hogy az összes vendég elégedetten távoznak. Ma már nem gyakori, hogy a munkavállaló megfelel számunkra a szivattyú, mert a legtöbb beszállítók prepaid önkiszolgáló. Meg kell adni a benzinkút, fizetni az üzemanyag, majd töltse fel a tartályt magad.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 14386 alkalommal online. Osztályozás 1315 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 4.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Értékelés alapján 530 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 14386 szer
Kezelése a Benzinkút

Egy vicces játék, hogy kezelni egy benzinkútnál, ahol te irányítod a barátságos munkavállaló a benzinkútnál. Itt van, hogy kap ellátást az összes ügyfél érkező autójukat és hibáztatta a mennyiségű benzin. Mint látható a képernyő alján is van egy másik lehetőség az ételek és italok, mint például a csirke szárny, egy hamburgert, egy szendvics, egy hot dog, egy kis tej, szóda és a kéretlen opciót. Ezzel a benzinkút online játék lehet bejutni a bőr a benzinkút alkalmazottja és az ellátás a legjobb módja annak, tudod ez az üzlet. Ha nem is kap a szükséges pénz, hogy elérjük a következő szintre, de légy óvatos, mert minden új szintre a nehéz növekszik jelentősen.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Kezelése a Benzinkút a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Kezelése a Benzinkút. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Kezelése a Benzinkút, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Kezelése a Benzinkút az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Kezelése a Benzinkút, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Kezelése a Benzinkút
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548980
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.