Ingyenes Játékok

Dinoszaurusz Utazás

Játék autós

Dinoszaurusz utazás

Dinoszaurusz Utazás Értékelés: 3/10

Játék dinoszaurusz utazás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, a cél az, jármű vezetéséhez lovagolt egy dinoszaurusz bébi. Ez egy fantasztikus és aranyos játék, amelyben meg kell átmenni az egész úton, anélkül, leesett. Van, hogy stabil és nem lezuhan, így át a célvonalon. Pontokat, meg kell gyűjteni a banánt. Jó szórakozást!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6666 alkalommal online. Osztályozás 2982 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 44 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6666 szer
Dinoszaurusz Utazás

A játékmenet nagyon egyszerű megérteni. Csak ki kell használni a nyilakat a billentyűzeten, és nem kell aggódnia, lövés, vagy ilyesmi. A felfelé és lefelé mutató nyilak felgyorsítása és a fék a jármű, ill. A jobbra és balra nyilakkal egyensúlyt a jármű óra és az óramutató járásával ellentétes, ill. Jó szórakozást!

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Dinoszaurusz Utazás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Dinoszaurusz Utazás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Dinoszaurusz Utazás, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Dinoszaurusz Utazás az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Dinoszaurusz Utazás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Dinoszaurusz Utazás
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548981
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.