Ingyenes Játékok

Crash Team Racing

Játék autós

Crash team racing

Crash Team Racing Értékelés: 7/10

Játék crash team racing

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

A legjobb online Crash Bandicoot játék, a flash verziója a népszerű Crash Team Racing, a PlayStation videojáték a 1999-es évre. Most már élvezheti a őrült futamok Crash Bandicoot és barátai. Csak akkor kell használni a nyilakkal vezetni a go-kart a legjobb, amit lehet, és eléri az első helyet, megnyerte az ellenfelek. Ha szereted a motor és autó, javasoljuk a honlapon: Autókölcsönzés a legjobb autók olcsó áron.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 73079 alkalommal online. Osztályozás 213 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 10852 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 73079 szer
Crash Team Racing

Crash Team Racing flash játék, online változata a játék PlayStation a videojáték sorozat Crash Bandicoot. Később jött a Crash Nitro Kart, nagyon hasonlít az eredeti, de az új funkciókat, és Crash Tag Team Racing.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Crash Team Racing a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Crash Team Racing. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Crash Team Racing, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Crash Team Racing az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Crash Team Racing, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Crash Team Racing
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548610
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169163
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105376
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.