Ingyenes Játékok

Buggy a Hullámvasút

Játék autós

Buggy a hullámvasút

Buggy a Hullámvasút Értékelés: 6/10

Játék buggy a hullámvasút

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes on-line játék, akkor meg kell versenyezni ellen sok ellenfelek sok különböző pályákon. A különleges dolog ez a játék, hogy az összes pálya hasonló a pályáira, hogy a hullámvasút követik, így a sebességet biztosított. Használja a nyilakat, hogy vezesse a buggy autó, a N gombot kell használni a dinitrogén-oxid és az M gombot a freestyle. Ha szereted a motor és autó, javasoljuk a honlapon: Autókölcsönzés a legjobb autók olcsó áron.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5862 alkalommal online. Osztályozás 3179 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 32 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5862 szer
Buggy a Hullámvasút

A hullámvasút egy nagyon népszerű szórakoztató utazást kifejlesztett szórakoztató parkok. Ez egy olyan vasúti rendszer, hogy emelkedik a kialakított minták néha egy vagy több inverzió, mint függőleges hurkok, hogy fordítsa a lovas fejjel lefelé röviden.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Buggy a Hullámvasút a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Buggy a Hullámvasút. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Buggy a Hullámvasút, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Buggy a Hullámvasút az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Buggy a Hullámvasút, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Buggy a Hullámvasút
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548565
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169124
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105336
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.