Ingyenes Játékok

Autós Kaszkadőr 3D

Játék autós

Autós kaszkadőr 3d

Autós Kaszkadőr 3D Értékelés: 6/10

Játék autós kaszkadőr 3d

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes on-line 3D játékot, kapsz játszani a szerepét, egy motoros kaszkadőr, hogy meg autót vezetni, és nem mutatványokkal szórakoztatják a rajongóival. Választhat a busz ugrás, doboz összeomlik, tűz gyűrűk, és a tekézés. Ha nem tud ugrani elég hit a szóköz billentyűt a lendületet. Használja a nyilakat, hogy ellenőrizzék a kocsit és nem a különböző mutatványokat. Ne felejtsd el, hogy célja a magas pontszámot!

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6095 alkalommal online. Osztályozás 3166 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 76 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6095 szer
Autós Kaszkadőr 3D

1 Kaszkadőr, vagy egy kaszkadőr, olyan valaki, aki veszélyes mutatványokat hajt végre, mint a karrier. Ő tipikusan végez mutatványokat való használatra szánt, vagy a mozgókép dramatizált televízió, bár ez is egy szórakozási formát. Az előadások filmre, látható biztonsági mechanizmusokat el lehet távolítani a szerkesztést. A koncerteken a közönség jobban látni, ha az előadó valóban mit csinál, azt állítják, hogy csinál.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Autós Kaszkadőr 3D a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Autós Kaszkadőr 3D. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Autós Kaszkadőr 3D, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Autós Kaszkadőr 3D az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Autós Kaszkadőr 3D, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Autós Kaszkadőr 3D
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548976
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169492
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105699
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.