Ingyenes Játékok

Autópálya Őrület

Játék autós

Autópálya Őrület

Autópálya Őrület Értékelés: 7/10

Játék autópálya Őrület

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes online játék nagyon egyszerű és rövid, de nagyon szórakoztató és addiktív. Játszunk, mint egy nagyon őrült vezető, és így pontokat kapnak, mint te végre őrült mutatványokat az autóval. A pont kerül majd át a dinitrogén-oxid, amely képes lesz a későbbiekben. Legyen óvatos, amikor füst vagy tűz jön ki a kocsiból. Ez az, amikor tudod, hogy meg kell változtatni autók. De nincs idő, hogy hagyja abba, így nyomja meg a szóköz, hogy hop, hogy az autó tetején, és nyomja meg a nyilakat, hogy ugrik oda, ahol van egy autó a közelben. Ezután ugorj újra, hogy egy másik autó, ha úgy érzi, őrült volt, de ha meg akarja tartani az autót, amelynek a teteje akkor tetején, nyomja lefelé a gombot. Ezután a nyilakat ismét vezetni, és a felfelé nyíl gombot, hogy aktiválja a dinitrogén. Ha szereted a motor és autó, javasoljuk a honlapon: Autókölcsönzés a legjobb autók olcsó áron.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5843 alkalommal online. Osztályozás 3312 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 40 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5843 szer
Autópálya Őrület

Ez a játék nagyon szórakoztató és addiktív. Sebesség az autópályán és a pontokat között ugrálva autó! Nyomja meg a bal és jobb irányítani, a szóköz mászni a tetőre, hogy ugrani egy másik autót, majd újra le kell vezetni. Őrült mutatványokat érheti el pontokat, és nitro. A nitro gyorsan menni, és nem is az ellenkező irányba, hogy szert sokkal több és sokkal gyorsabb.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Autópálya Őrület a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Autópálya Őrület. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Autópálya Őrület, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Autópálya Őrület az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Autópálya Őrület, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Autópálya Őrület
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548823
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169349
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105538
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.