Ingyenes Játékok

Vezetés egy kabrió

Játék autós

Vezetés egy kabrió

Vezetés egy kabrió Értékelés: 6/10

Játék vezetés egy kabrió

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Vezetés sárga kabrió autó az úton, gyorsítja a teljes sebességgel, míg elől teherautók, és nem járnak ki az oldalán az út. A játék fut az autó, és kibújik a többi jármű. Nem hagyja el az aszfalton vagy ha részesült. A vezérlőgomb jobb, balra, fel és le, hogy irányítani és mozgatni az autót az úton. Meg kell érkeznie a cél, hogy megnyerjük, mint egy verseny. Pilot sárga kabrió, és megnyerni a versenyt. Dodge teherautó óvatosan, tiszteletben tartja a biztonsági távolság vagy tesz fúj.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 25615 alkalommal online. Osztályozás 694 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 2290 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 25615 szer
Vezetés egy kabrió

Pilot egy versenyautó teljes sebességgel. Meg kell, hogy kikerülje a különböző akadályokat az úton, mint a többi jármű. Különösen a teherautók, hogy elfoglalja az egész sáv, vagy akár mindkettő. Vegyen részt egy akadálypályán, a vezetés egy sárga kabrió autó. A sárga Ferrari kéne az első gól. Az oldalán a házban vannak fák és az aszfalt, de nem hagyja el a váll, vagy számít fúj. Ha sok hibát a játék késni fog, és elveszíti a játékot. Ha tetszik ez a kaland lesz, mint a vezetés sokat. Könnyen repülni a nyíl gombokat a billentyűzeten.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Vezetés egy kabrió a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Vezetés egy kabrió. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Vezetés egy kabrió, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Vezetés egy kabrió az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Vezetés egy kabrió, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Vezetés egy kabrió
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548597
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169159
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105364
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.