Ingyenes Játékok

Autó versenyen görbék

Játék autós

Autó versenyen görbék

Autó versenyen görbék Értékelés: 3/10

Játék autó versenyen görbék

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Vegyen részt a versenyben egy nagyon különleges áramkör, amely a szűk és kanyargós, tele görbék, van, hogy ellenőrizzék a kerék is, hogy nem hagyja el az aszfalton. Használja a nyíl pad az autóval ezen a pályán, ami nagyon könnyű eljutni., Hogy menjen előre a kocsit. Lefelé nyíl a fék. Kattintson a nyílra bal és jobb irányítani az egyik vagy másik irányba. A játék akkor ér véget, amikor a benzin nem fér el. Hajtás pontosság és elérje a cél előtt az üzemanyag nem fér el.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 21733 alkalommal online. Osztályozás 855 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 1560 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 21733 szer
Autó versenyen görbék

Spread egy versenyautó mellett egy kanyargós út tele van fordulat, hogy majd a vezetés nehéz. Tesztelje vezetés ezzel az autóval játék, ahol van, hogy elérje a cél előtt az üzemanyag elfogy. Vezessen óvatosan, hogy ne hagyja el a szélét az aszfalt. Ha belépsz a zöld, az autó lelassult, és a harag többet fogyasztanak. Használja a nyilakat mozgatni a járművet az egyik vagy másik irányba, kövesd az utat, és vigyázzon, hogy ne kerüljön ki a forgalmi sáv.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Autó versenyen görbék a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Autó versenyen görbék. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Autó versenyen görbék, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Autó versenyen görbék az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Autó versenyen görbék, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Autó versenyen görbék
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548981
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.