Ingyenes Játékok

Vegyük az ajándékokat vezetési

Játék autós

Vegyük az ajándékokat vezetési

Vegyük az ajándékokat vezetési Értékelés: 3/10

Játék vegyük az ajándékokat vezetési

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben a játékban a Mikulás egy autóversenyző, aki elkapni az ajándékokat ott az úton, de vigyázzon, a többi autó és a jégtakaró. Mert ez a játék, akkor használja a nyilakat. Vigye az autó egyik oldalról a másikra. Dodge a többi autó megy az ellenkező irányba, és ütköznek meg. Vegyük az ajándékcsomagok, hogy az úton, ad pontokat. Kitérés foltok a jég és a hó az út, amely elveszi pontokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 32032 alkalommal online. Osztályozás 551 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 1910 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 32032 szer
Vegyük az ajándékokat vezetési

Ebben a játékban a Mikulás egy autóversenyző, aki, hogy az ajándékokat, hogy az úton, de légy óvatos a többi autó és a jégtömbök. Mert ez a játék használja a nyíl gombokat. A versenyautó télen. Mikulás vezet autót egy jeges úton. Az ajándék csomagok az úton, és meg kell gyűjteni az egyes. A nyíl az autót, hogy a csomagokat. Meg kell, hogy legyen óvatos az autók jön az ellenkező irányba, hogy a tiéd. Kitérés jégtáblák, amelyek veszítesz irányt, és megölhet. A szórakoztató vezetés ez a karácsony.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Vegyük az ajándékokat vezetési a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Vegyük az ajándékokat vezetési. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Vegyük az ajándékokat vezetési, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Vegyük az ajándékokat vezetési az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Vegyük az ajándékokat vezetési, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Vegyük az ajándékokat vezetési
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548822
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169349
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105538
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.