Ingyenes Játékok

Simulator parkolási

Játék autós

Simulator parkolási

Simulator parkolási Értékelés: 6/10

Játék simulator parkolási

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Próbáld ki ezt parkoló parkolóval szimulátor, amelyben egy autót, hogy a szabad hely, hogy hozzá van rendelve. Ebben a számítógépes játékban, akkor a park az egyetlen rendelkezésre álló parkoló. Használja a nyilakat vezetni az autót a parkolási lehetőség. Elveszíti a játékot, ha játszani a szilárd vonal vagy támadni egy másik parkoló. Meg kell mozgatni az autót parkoló, nagy gonddal, hogy ne érintse a többi autó, és kap az útból. Mutassa tudod, könnyű parkolás ebben parkolóhely szimulátor.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 12223 alkalommal online. Osztályozás 1582 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 506 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 12223 szer
Simulator parkolási

Szimulátor, ahol van, a park egy autó számára parkolási lehetőség. Ha tudja, hogy autót vezetni biztosítás tudod nagyon jól ezt a tevékenységet., Amelyben meg kell, hogy legyen óvatos, hogy ne támadják meg egy másik pakoló. Vigye az autó az utcákon és a Dodge az akadályokat. Manőver között autók, hogy ne érintse meg, vagy akkor büntetik. Használja a nyilakat mozgatni a járművet a rendelkezésre álló hely. Egy tevékenység, amely segít tevékenységet végez nehezebben vezetés. Egy jó módja annak, hogy tanulni és játszani.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Simulator parkolási a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Simulator parkolási. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Simulator parkolási, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Simulator parkolási az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Simulator parkolási, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Simulator parkolási
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548980
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.