Ingyenes Játékok

Pusztítsd UFO autóval

Játék autós

Pusztítsd ufo autóval

Pusztítsd UFO autóval Értékelés: 5/10

Játék pusztítsd ufo autóval

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Hajsza a UFO az autó és megsemmisíti az összes repülő csészealjak, amennyit csak lehet, összeomlik beléjük. Utasítás: tartsuk lenyomva a bal egérgombot, hogy felgyorsítsa és mozgassa az egeret a változás irányát. Végén már csak az invázió indult a repülő csészealj, hogy elérjék a földet. Meg kell, hogy az autóval utcákon, ahol az összes autó megbolondult, van, hogy elkerüljék a többi jármű is eltalált. Kerülje a kocsik és a járművek, és eléri az UFO, hogy összeomlik a neki, és kap egy pár extra pontokat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 21964 alkalommal online. Osztályozás 841 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 5.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Értékelés alapján 1318 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 21964 szer
Pusztítsd UFO autóval

Játék, ahol meg autót vezetni, meg kell üldözni egy UFO. A cél a játék lényege, hogy összeomlik a járművet annyi UFO lehetséges, minden alkalommal, amikor összeomlik kapsz extra pontokat díjat. Meg kell vezetni az utcákon, hogy vezesse a kocsit, az egér segítségével, kattintson a gombra, hogy felgyorsítsa és az egér mozgatásával az irányt követi. Több autó van az utcákon, de a meghajtó rosszul van, hogy elkerüljék a többi autó, hogy elkerülje az ütközést, vagy hogy az útból, hogy fog az autó megy lassabban.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Pusztítsd UFO autóval a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve Pusztítsd UFO autóval. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Pusztítsd UFO autóval, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék Pusztítsd UFO autóval az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Pusztítsd UFO autóval, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Pusztítsd UFO autóval
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548981
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.