Ingyenes Játékok

3D Szörnyeteg Teherautó Ugrás

Játék autós

3d szörnyeteg teherautó ugrás

3D Szörnyeteg Teherautó Ugrás Értékelés: 6/10

Játék 3d szörnyeteg teherautó ugrás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes on-line játékot kapsz, hogy vezessen egy szörnyeteg teherautó oly módon, hogy még sohasem látott. Lesz sok platformon az egyes kurzusok, és akkor kell ugrani az egyik a másikra annak érdekében, hogy eljusson a célig. Vigyázz a rámpák, mozgó platformok és fél csöveket. Gyűjtsd össze a csillagokat, hogy extra pontokat szerezni. A nyilak segítségével mozgassa a teherautót.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6979 alkalommal online. Osztályozás 2815 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 6.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Értékelés alapján 70 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6979 szer
3D Szörnyeteg Teherautó Ugrás

Egy szörnyeteg teherautó után általában stílusú hangszedő teherautók szerveket, módosítanak, vagy szándékosan épült rendkívül nagy felfüggesztés és kerekek. Hozzá vannak szokva a versenyt, és főként a legnépszerűbb sport szórakozás. Egyes esetekben ezek mellett szerepelt motocross versenyeken, sár és bogging traktor húzza.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott 3D Szörnyeteg Teherautó Ugrás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve 3D Szörnyeteg Teherautó Ugrás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve 3D Szörnyeteg Teherautó Ugrás, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék 3D Szörnyeteg Teherautó Ugrás az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett 3D Szörnyeteg Teherautó Ugrás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

3D Szörnyeteg Teherautó Ugrás
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548981
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169499
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105707
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.