Ingyenes Játékok

3D Sodródás

Játék autós

3d sodródás

3D Sodródás Értékelés: 7/10

Játék 3d sodródás

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ebben az ingyenes online játék, akkor meg kell versenyezni az autó abban az időben van, hogy sodródni azt. Növelni a sebességet, és az elején egy sarokba, nyomja meg a Ctrl gombot, hogy terjesszen az autó oldalra. Soha ne hagyja abba a vezérléshez szükséges, mert amikor a sarokban változások irányait, akkor nyomja meg a váltás gombot a változtatás irányban. Ha szereted a motor és autó, javasoljuk a honlapon: Autókölcsönzés a legjobb autók olcsó áron.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 6592 alkalommal online. Osztályozás 2999 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 7.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Értékelés alapján 34 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 6592 szer
3D Sodródás

Gyors tempójú sífutás verseny 3d játék. Verseny révén a különböző pályák, ahogy sodródik a kanyarokban, és felépíteni sodródás láncok. Használja a kézifék sodródni a kanyarokban, és létre kell hozni boost szerzés sodródás láncok.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott 3D Sodródás a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Autós flash játék neve 3D Sodródás. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve 3D Sodródás, és összefüggésben áll a Autós. Az új játék 3D Sodródás az egyik legjobb játék az Autós megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett 3D Sodródás, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

3D Sodródás
VISSZA

Autós legtöbbet játszott játékok

őrült rendőrségi autó JÁTÉKRA ►

őrült rendőrségi autó

5
5 a 10 - 86752 szavazat
Játszott
548822
szer

vezetni ezt a rendőrségi autó, amilyen gyorsan csak lehet! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Orvos őrült JÁTÉKRA ►

Orvos őrült

6
6 a 10 - 16372 szavazat
Játszott
169349
szer

mentőt vezetni ezt a lehető leggyorsabban! Nyomja meg a jobb és bal nyilakkal irányítani, a fel és le gombok segítségével ellenőrzik a sebességet, és a szóközt ugrani.

Autó Műhely JÁTÉKRA ►

Autó műhely

2
2 a 10 - 13632 szavazat
Játszott
105538
szer

Növelje pontok szolgáltatásokat biztosít az ügyfelek kérésére az ábrán látható módon. Ellenőrző rendszer: használja az egér mozgását.