Ingyenes Játékok

Zombi Százlábú

Játék arcade

Zombi százlábú

Zombi Százlábú Értékelés: 8/10

Játék zombi százlábú

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ez az ingyenes online játék alapvetően a gyilkos zombik. A játék olyan, mint a klasszikus árkád játék százlábú. Ha valaha is játszottam százlábú, akkor nem kellett volna nagy baj ezzel a játékot. A játékos egy ember képviseli egy géppisztollyal az a képernyő alján. Mozgasd a karaktert az egérrel, és lő a sor, hogy a zombik előre a képernyő felső részén lefelé a temetőben. Lövés minden zombi létrehoz egy sírkő, és osztja a sort két darab ezen a ponton.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 5275 alkalommal online. Osztályozás 3546 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 16 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 5275 szer
Zombi Százlábú

A sor zombik kezdődik a képernyő tetején, utazás balra vagy jobbra. Ha akadályba ütközik, vagy a képernyő szélén, esik egy szinttel és a kapcsolók irányba. Ha a robbanás tárgyakat, amelyek a zombik "módon, akkor hosszabb időt vesz igénybe, hogy az Ön számára. Csak ne felejtsd el, hogy lelövi a zombik is. Ha zombi eléri a képernyő alján, a balra vagy jobbra, akkor meghalsz.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Zombi Százlábú a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Zombi Százlábú. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Zombi Százlábú, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Zombi Százlábú az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Zombi Százlábú, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Zombi Százlábú
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73384
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?