Ingyenes Játékok

Vihar

Játék arcade

Vihar

Vihar Értékelés: 8/10

Játék vihar

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Enemies örvény körül a túlsó végén a pályán, majd adja meg a pályán, és elmozdulni a lejátszót. Amikor az összes ellenséget egy szinten megsemmisítik, vagy eléri a közeli végén a pályán, a játékos láncok, hogy a következő szintre utazik le a pályán. A játékosnak el kell kerülni, vagy lő le semmilyen tüske maradt, míg elhajlás. A játékos elveszti a hajó, amikor egy ellenséges érintkezésbe kerül a hajó, lő, vagy más módon elpusztítja, vagy ha a hajó eléri a tüske csavarás közben. Ha a megfelelő pontot küszöb elérésekor, a játékos lehet keresni egy új hajót. A játéknak akkor van vége, amikor az ellenség pusztítson el minden a játékos hajókat.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 7080 alkalommal online. Osztályozás 2897 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 8.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Értékelés alapján 74 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 7080 szer
Vihar

Vihar egy árkád játék által kifejlesztett Atari Inc, eredetileg tervezte és programozta: David Theurer. Októberében indult 1981-ben, még mindig nagyon népszerű, és a fogadó több folytatást és verziók. Ez volt az első videojáték, hogy tartalmazza a nehézségi fokra, de azt automatikusan határozza meg az első szinten.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Vihar a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Vihar. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Vihar, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Vihar az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Vihar, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Vihar
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181459
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79405
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73385
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?