Ingyenes Játékok

Ultranium 2

Játék arcade

Ultranium 2

Ultranium 2 Értékelés: 3/10

Játék ultranium 2

Nem tetszik? Csak kattints rá!
Hozzászóló!
Szavazz!
Pin It!
Delicious
Leírás:

Ultranium 2 egy remake a klasszikus Arkanoid, ahol van, hogy ellenőrizzék a vízszintes sáv, hogy ugrál a labdát, és a szünet minden blokk a képernyőn. Amikor elkezd egy új játékot lehet választani a szintet, ahol játszunk. A vízszintes sáv vezérli egér mozgását. Meg kell próbálja elkapni a bónuszokat, hogy esik a tégla, mert hála nekik, akkor kap a különböző fejlesztések. Ez egy nagyon szórakoztató játék, hogy fogja Önt szórakoztatja sokáig, mert nagyon addiktív. Nincs mentség, hogy unatkozni a második részlet Ultranium.

Szer játszott:

Ez a játék már játszott 16949 alkalommal online. Osztályozás 1145 a a legjobb ingyenes játékok.

Értékelés

Azt szeretném tudni, mit gondolnak a játékosok minden játék. Ez a játék egy hitelminősítő a többi játékos a 3.

Értékeld a játékot

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Értékelés alapján 860 véleményét a felhasználók

JÁTSZIK
Játszott 16949 szer
Ultranium 2

A dinamika a játék olyan, mint minden más Breakout stílusú játék. Ezekben a játékokban a cél az, hogy megtörni blokkok egy pattogó labda a vízszintes sáv. Meg kell akadályoznunk, hogy a labda leessen a képernyő alján. A legnépszerűbb arcade játék ebben a műfajban volt az Arkanoid által kifejlesztett Taito. Ma ez a játék tekinthető a klasszikus videojáték, és még mindig vannak emberek játszanak az eredeti verziót a számítógépen.

Miről is van ez a játék? Ez egy ingyenes játékot hívott Ultranium 2 a böngésző anélkül, hogy letölteni vagy telepíteni semmit, teljesen megbízható. Ezen a honlapon lesz képes játszani ingyen a Arcade flash játék neve Ultranium 2. És ne feledd ez egy ingyenes játék neve Ultranium 2, és összefüggésben áll a Arcade. Az új játék Ultranium 2 az egyik legjobb játék az Arcade megtalálható és oszthatja meg barátaival és kapcsolatok a szociális hálózatokon. Ez egy online játék és videojáték nevezett Ultranium 2, hogy mi meghívjuk Önt, játszani, élvezni és megismerhetik azt is, hogy megosszák a megjegyzéseket és barátaival az ismeretségi hálózat.

Ultranium 2
VISSZA

Arcade legtöbbet játszott játékok

Arkanoid JÁTÉKRA ►

Arkanoid

6
6 a 10 - 12068 szavazat
Játszott
181469
szer

Az egér használata, az útmutató a fórumon, hogy visszapattan a labda körül a képernyőn, és szünet a színes blokkokat. Ha a labda esik alatta a fórumon, akkor veszít egy életet. Tiszta a képernyőn, és előzetes a következő szintre. Jelenleg 50 szinten. Collect power-ups, hogy segít vagy akadályozhatják meg a vad-nő, shrink, Split, catch, kettős denevér és lézer. Catch a csökkenő pontokat adja hozzá azokat a pontszáma.

Rudak és lemezek JÁTÉKRA ►

Rudak és lemezek

6
6 a 10 - 17456 szavazat
Játszott
79413
szer

A játék három függőleges rudak és számos lemezt. Vannak elrendezve a legmagasabbtól a legalacsonyabb méret szerint, az első upstream rúd. Nem lehet elhelyezni egy nagyobb lemez egy kisebb, nincs idő. A játék lényege, hogy mozog a lemezt, hogy a harmadik rudat helyezett Csökkenő Növekvő. Utasítás: Egyszerre csak mozog egy lemez egy időben. A nagyobb lemez nem hivatkozhat egy kisebb. Csak mozgatni a lemez tetején minden rúd.

Mell Lépés JÁTÉKRA ►

Mell lépés

6
6 a 10 - 3418 szavazat
Játszott
73393
szer

Játszani ezt a klasszikus játékot mellszobra lépés. Akkor megy át a különböző képernyők, és, hogy dobja a labdát a jobb színű össze három vagy több golyó, és azokat eltűnnek. Ez egy nagyon addiktív és nagyon híres, nem is kell ennél többet mondanom?